Nakon dvostrukog ubistva u Ljubljani pronađeno tijelo muškarca, najverovatnije izvršioca

GS
Foto: 24ur.si

LjUBLjANA - Nakon pucnjave u Ljubljani u kojoj su dve osobe smrtno stradale pronađeno je tijelo muške osobe za koju se, prema do sada prikupljenim informacijama, pretpostavlja da je izvršilac ovih ubistava.

Kako je ranije saopšteno iz Policijske uprava Ljubljana pucnjava se dogodila oko 15 časova na području naselja Most, a da je počinilac u bjekstvu.

Dve osobe smrtno su stradale na licu mjesta.

Prema pisanju slovenačkih medija do pucnjave je došlo u poznatom lokalu Sombrero.

Neslužbeno se saznaje da je došlo do svađe između tri muškarca. Dvojica, vlasnik i suvlasnik bara, navodno su na terasi lokala pili kafu, kad je do njih prišao treći muškarac.

Međusobno su bili poslovno povezani, prva dvojica navodno su trećem dugovala novac. 

U jednom trenutku napadač je počeo pucati na vlasnika i suvlasnika zalagaonice da bi zatim pobjegao autom. 

 

Prema informacijama policije tijelo muškarca je pronađeno nešto dalje od mjesta zločina, pa se pretpostavlja da je on izvršilac ovog krivičnog djela, prenijeli su slovenački mediji.

"U široj okolini grada je otkriven mrtav muškarac, za kojeg se po dosad poznatim informacijama pretpostavlja da bi mogao biti napadač" saopštila je Aeksandra Golec iz PU Ljubljana i dodala da se još uvijek prikupljaju informacije i utvrđivanje svih okolnosti ubistva.

Neki mediji su javili da je napadač pobjegao automobilom i da je kod sebe imao oružje i ručnu bombu. U dijelu grada zvanog Polja je zaustavio auto, iz njega izašao i onda je presudio sebi.

 

Policija za sad te informacije nije potvrdila.

Na mjestu incidenta nalazi se više policijskih jedinica, koje prikupljaju informacije o samom događanju i okolnostima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana