Mandić: Đukanović ne može da preboli snažnu Srbiju

Srna
Foto: Ilustracija

PODGORICA - Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić ocijenio je danas da je posjeta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića Hrvatskoj do kraja ogolila njegovu antisrpsku i antipravoslavnu politiku.

On je na Tviteru poručio da su Đukanović, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i mediji pod njihovom kontrolom izlili salve uvreda na račun predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Njegovu svetost patrijarha srpskog Porfirija i srpski narod u Crnoj Gori.

Mandić, koji je i predsjednik Nove srpske demokratije, smatra da bi njihova kampanja sigurno bila drugačija da je Srbija slaba, a srpski narod podijeljen i posvađan.

- Tada bi takvo stanje partneri snažno pozdravili i podržali. Razvojne uspjehe Srbije i veliku priliku za ljepšu budućnost koju ima današnja Crna Gora, ne može da preboli ni Đukanović, a ni njegov domaćin - naglasio je Mandić.

Đukanovićeva posjeta Hrvatskoj je do kraja ogolila njegovu antisrpsku i antipravoslavnu politiku. Đukanović, Milanović i mediji pod njihovom kontrolom su izlili salve uvreda na račun predsjednika Srbije, patrijarha SPC i srpski narod u Crnoj Gori.

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović boravio je ove sedmice u dvodnevnoj posjeti Hrvatskoj, na poziv hrvatskog kolege Zorana Milanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana