Mafijaški obračun na Cetinju: Bomba aktivirana daljinskim upravljačem

Pobjeda
Mafijaški obračun na Cetinju: Bomba aktivirana daljinskim upravljačem

CETINjE - Naprava je aktivirana u 9.10, a u eksploziji su stradali Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, piše Pobjeda.

Tri povrijeđene osobe se nalaze na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore, a doktor cetinjske bolnice “Danilo I” Predrag Milošević rekao je da je jedan pacijent teško povrijeđen i da mu se još bore za život, dok su dva u stabilnom stanju.

Rekao je i da su jednom pacijentu od eksplozije povrijeđeni vrat, noge i abdomen, ali su uspjeli da mu zaustave krvarenje.

“Mislim da smo ga u stabilnom stanju poslali u Podgoricu”, kazao je Milošević.

Druga pacijentkinja je, prema njegovim riječima, žena stara oko 60 godina, koja se slučajno tu našla i koju je pogodio šrapnel u glavu i ramena.

“Poslali smo je u Podgorici, na snimak glave, da vidimo da nema krvarenje ispod lobanje”, rekao je Milošević.

Treća povrijeđena osoba, muškarac je teško povrijeđen i u operacionoj sali mu se bore za život.

“On je u Kliničkom centru Crne Gore, povrijeđene su mu obje noge, veoma teške povrede ima. Njega je neko povezao u privatnoj režiji. Ovo troje što su bili kod nas smo zbrinuli i poslali čisto radi dijagnostike”, rekao je Milošević.

Pacijenti, kako je dodao, svi imaju od 25 do 30 godina.

Portal CdM prenosi da se tokom uviđaja došlo do pretpostavki da je eksplozivna naprava aktivirana kad su Kaluđerović i Roganović ulazili u auto, kao i da su od detonacije popucala stakla na zgradi Sportskog centra i da je na mjestu eksplozije otkinuto drvo.

Po operativnim policijskim podacima Kaluđerović, Roganović i dvojica povređenih pripadnici su “škaljarskog klana”, piše CdM i dodaje da su Roganović i Kaluđerović od ranije poznati policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana