Kolinda se “obrušila” na Šešelja Hrvatski mediji: On ti je pomogao da postaneš predsednica

Tanjug
Kolinda se “obrušila” na Šešelja Hrvatski mediji: On ti je pomogao da postaneš predsednica

Hrvatska - Hrvatski index.hr ocijenio je povodom osuda Kolinde Grabar Kitarović na račun Šešelja, da je ona možda posljednja u Hrvatskoj koja ima pravo na tu osudu.

Kako tvrdi index.hr, upravo joj je Šešelj pomogao da postane predsjednica Hrvatske.

“Ono što radi Šešelj koji je u suštini 'ridikul', ali i dalje opasni 'ridikul', za svaku je osudu, no Kolinda je možda posljednja u Hrvatskoj koja ima pravo na tu osudu”, navodi Indeks, koji smatra da je upravo Šešelj pomogao Kolindi da pobjedi Ivu Josipovića na predsjedničkim izborima. Indeks svoju ocijenu zasniva na gostovanju Šešelja u hrvatskoj televizijskoj emisiji “Bujica” 2014.

“Šešelj je tada izvrsno poslužio Kolindi Grabar Kitarović svojom izjavom da podržava Ivu Josipovića te da se 'divi' Vesni Pusić. Sasvim prigodno, Kolindu Grabar-Kitarović, tada još kandidatkinju za predsjednicu i članicu HDZ-a, nije pominjao”, navodi Indeks.

Hrvatski portal dodaje i da je Šešelj 2016. poslije pobedje Kitarovićeve na izborima, “proglasio sebe ključnim čovjekom za promjenu vlasti u Hrvatskoj”.

- Doveo sam na vlast dragu Kolindicu”, rekao je tada Šešelj, podseća index.hr.

Hrvatska predsjednica oglasila se povodom održavanja Kongresa SRS u Hrtkovcima i ocijenila da je “poražavajuće za Srbiju” (?!) što je dozvolila održavanje tog stranačkog skupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana