Gradonačelnik Zagreba se okušao kao čistač ulica: Odradio bih smjenu, ali moram na sjednicu

GS
Gradonačelnik Zagreba se okušao kao čistač ulica: Odradio bih smjenu, ali moram na sjednicu

ZAGREB - U glavnom gradu Hrvatske je okončan četvorodnevni štrajk radnika gradske Čistoće, a nakon što je sa njima postigao dogovor gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević se pridružio radnicima i krenuo čistiti ulice.

Tomašević obučen u radno odijelo Čistoće je kazao kako će narednih par sati zajedno sa radnicima učestvovati u odvožnji smeća, odnosno da će se obučavati kao “pomoćni radnik” kako bi bolje razumio njihov posao, prenosi Kliks.

- Ja sam se ponudio da idem danas provesti nekoliko sati s radnicima na terenu. Zato sam tako odjeven. Idem vidjeti kako je njima na terenu, sljedećih nekoliko sati sam na terenu. Znam da je Skupština i sljedećih nekoliko sati ću raditi sve što smijem kao pomoćni radnik - rekao je gradonačelnik Zagreba.

On je istakao da se odazvao pozivu radnika.

- Radnici su tražili da dođem i ja sam došao. Ja bih odradio cijelu smjenu, ali moram se vratiti na sjednicu. Apsolutno svi kreću sad raditi. Već su krenuli, idemo što prije počistiti grad - dodao je Tomašević.

Potez gradonačelnika su odmah kritikovali predstavnici opozicije optuživši ga za populizam te da se ponaša kao bivši gradonačelnik Milan Bandić. Drugi su mu kazali kako bi trebao ostati trajno na poziciji čistača ulica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana