Crna Gora: Policija ne zna ko su akteri masovne tuče u Nikšiću

GS
Crna Gora: Policija ne zna ko su akteri masovne tuče u Nikšiću

NIKŠIĆ - Uprava crnogorske policije za sada ne zna ko su akteri sinoćnje tuče u centru Nikšića, pišu podgoričke Vijesti.

List navodi da im je u policiji rečeno da je tuča prijavljena nikšićkom Centru bezbjednosti oko 20 sati, ali da pripadnici tog centra nisu zatekli nikoga kada su došli na lice mesta.

„Tuča je prijavljena ispred lokala ''Grand'', ali kada je policija stigla nismo zatekli nikog od aktera. Prisutni su izjavili da ne znaju šta se dogodilo. Tokom istrage će se utvrditi šta se dogodilo", rečeno je sinoć Vijestima iz Uprave policije.

Podgorički dnevnik navodi da nakon tuče niko nije tražio pomoć lekara. Snimak masovne tuča dve grupe momaka objavljen je na Fejsbuku.

Na snimku se vidi tuča dve grupe mladića u bašti tamošnjih kafića koji su u međusobnom obračunu osim pesnica, korisili stolice, flaše, čaše I sve što im je bilo pri ruci.

U Crnoj Gori je juče obilježavan Dan nezavisnosti, a mediji su objavljivali snimke I fotografije masovnih okupljanja tim povodom, iako su u toj zemlji I dalje na snazi mere zabrane okupljanja zbog pandemije. Policija, pritom, nije intervenisala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana