Budvanin izboden nožem u Starom gradu

Tanjug
Budvanin izboden nožem u Starom gradu

BUDVA - Budvanska policija je uhapsila N.T. (21) iz Srbije, osumnjičenog za ubistvo u pokušaju, prenijeli su danas crnogorski mediji.

On je tokom tuče nožem naneo više ubodnih rana D.Č. iz Budve, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

“Sinoć sat nakon ponoći policiji je prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede”, navode iz Uprave policije.

Kako dodaju, policija je odmah izašla na lice mjesta, blokirala Staru grad i izvršila pretragu terena, prenosi CdM.

“Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih djela su pravovremeno reakcijom sprečile bjekstvo osumnjičenog”, objašnjavaju iz Uprave policije.

N.T. je nakon tuče D.Č. nanio više ubodnih rana nožem.

“D.Č. je hospitalizovan u kotorskoj bolnici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu. Budvanska policija je prikupila obaviještanja od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta, ali i očevidaca i svjedoka”, saopštili su iz Uprave policije, prenosi CdM.

Takođe, u slučaj je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji su pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja djela.

“Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je krivičnom djelu prethodio verbalni i fizički konflikt dvije grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu”, naveli su iz Uprave policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana