Zajedno do novog doma za Tubonjiće

J. T.
Zajedno do novog doma za Tubonjiće

BANjALUKA - Udruženje građana “Mozaik prijateljstva” pozvalo je sve ljude dobre volje da se priključe humanitarnoj akciji za pomoć porodici Tubonjić, čija kćerka Milica boluje od cerebralne paralize i još jednog nepoznatog sindroma.

Predsjednik “Mozaika prijateljstva” Miroslav Subašić rekao je da je ova inicijativa pokrenuta sa ciljem da maloj Milici izgrade novu kuću i obezbijede zvjezdano nebo u njenoj sobi.

Putem “Fejsbuk” stranice juče je objavljeno da je do sada prikupljeno 26.442 maraka, a “Mozaik” je još jednom pozivao sve građane koji su u mogućnosti, a i ovaj put iskažu empatiju i humanost.

- Veoma je važno ispuniti cilj i doći do novčanog iznosa od 60.000 KM, kako bi do kraja mjeseca počeli izgradnju kuće prije nego što se ova, u kojoj trenutno borave uruši i porodica Milice Tubonjić ostane bukvalno bez krova nad glavom - rekli su iz “Mozaika prijateljstva”.

Humanitarni broj 1434 aktivan je od 1. januara 2022. godine, a pozivom na njega svi stanovnici Republike Srpske mogu donirati dvije KM, kako bi pomogli Milici i njenim roditeljima da izgrade ljepši dom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana