Za lokalne puteve 1,6 miliona KM

D. B.
Za lokalne puteve 1,6 miliona KM

Banjaluka - Grad će, uz izgradnju nove saobraćajnice sa kompletnom infrastrukturom od Petrićevca do Motika, ove godine uraditi i novi asfalt na dionici puta za Motike.

Ovi radovi planirani su u okviru investicionog održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva, za šta je ovogodišnjim programom zajedničke komunalne potrošnje planirano 400.000 KM.

- U okviru investicionog održavanja biće nastavljeni radovi na lokalnom putu Kuljani - Barlovci - Cerici, odnosno na završetku dionice rađene prošle godine - saopšteno je iz Gradske uprave. U Odjeljenju za saobraćaj i puteve navode da će, u okviru investicionog održavanja, biti saniran kolovoz i na lokalnim putevima Desna Novoselija - Karanovac, Bistrica - Gornja Piskavica - Piskavica i Agino Selo - Krmine - Tisovac.

Programom zajedničke komunalne potrošnje predviđeno je i 400.000 KM za rekonstrukciju lokalnih i nekategorisanih puteva, i to na pravcima Prosani - Maksimovići, put za Kuzmanoviće (Borkovići), Vršani - Polje (Bočac), put Krčmari (Jagare), Miljići - Miljića groblje (Bronzani Majdan), spoj magistralnog puta Prijedor - Banjaluka sa putem za gerijatriju u Prijakovcima, put za Kneževiće (Sakić), dionica Racune - Surjan, put za Lipovce, put Karalići, Piskavica - centar, Malčići - Jakići - Račići, Popovići - Stražbenica, Saračica - Vukelići - Kovačevići. Za održavanje lokalnih puteva biće izdvojeno 800.000 KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana