Vidović i Gavranović uručili pakete u Lazarevu

Agencije
Vidović i Gavranović uručili pakete u Lazarevu

Banjaluka - Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Repubike Srpske Igor Vidović, gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović i predstavnici Savjeta banjalučkih mjesnih zajednica Lazarevo jedan i dva uručili su pakete pomoći socijalno najugroženijim stanovnicima u tim naseljima, povodom predstojećih vaskršnjih praznika.

Vidović je rekao da današnja akcija može biti podstrek organizatorima za dalje aktivnosti u ovom pravcu, dodavši da su paketi rezultat prikupljanja sredstava od privatnih privrednih subjekata i sredstava članova Savjeta, te da korisnicima znače jako mnogo.

"Ovo je moja Mjesna zajednica i uvijek sam bio uključen u ove aktivnosti. To što sam promijenio funkciju ne znači da ne treba da se vratim u bazu i dalje sarađujem sa ovim ljudima", rekao je Vidović.

On je naveo da današnja akcija predstavlja i čestitku korisnicima ove pomoći za predstojeće praznike, te iskoristio priliku da građanima Republike Srpske čestita vaskršnje i uskršnje praznike.

Predstavnik Savjeta mjesnih zajednica Lazarevo jedan i dva Milenko Savičić rekao je da je podijeljeno oko 700 kilograma pomoći u prehrambenim artiklima i sredstvima za higijenu za oko 20 najugroženijih porodica, koju su obezbijedili privredni subjekti koji gravitiraju ovim područjem.

"Ovo je treća akcija koju organizujemo u posljednje dvije godine, a sljedeći put nastojaćemo da proširimo listu", dodao je Savičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana