Ulice i naselja bez struje i vode

A. T.
Ulice i naselja bez struje i vode

BANjALUKA - Zbog radova na elektromreži danas će od devet do 16 časova bez struje biti dio Česme, saopšteno je iz “Elektrokrajine”.

- Od devet do 11 časova bez električne energije će biti dio Dragočaja - Gradina, a od devet do 10 časova ulice Braće i sestara Kapor, Isaije Mitrovića, Ljupka Račića i Slavka Rodića. Od devet do 13 časova bez struje će biti u ulicama Jovane Milošević i Skendera Kulenovića, a od 11.30 do 14.30 u Dragočaju - saopšteno je iz “Elektrokrajine”.

Dodali su da će bez struje od osam do 13 časova biti u Srednjoškolskoj ulici 4, a od devet do 13 u Prijakovcima i Radinjači.

- Od 10 do 13 časova struje neće biti u ulicama Akademika Jovana Surutke i Branka Ćopića, a od 12 do 15 časova u dijelovima Verića, Bistrice, Karalića i Piljagića. Od devet do 14 časova bez struje će ostati ulice Miće Ljubibratića i Knjaza Miloša - kažu u “Elektrokrajini”.

Iz “Vodovoda” su saopštili da će zbog radova od osam do 18 časova doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju u Tuzlanskoj ulici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana