“TrotoArt” od 7. do 9. juna

J. Sa.
“TrotoArt” od 7. do 9. juna

BANjALUKA - Na radost brojnih sugrađana, ali i turista, festival uličnih zabavljača “TrotoArt” će od 7. do 9. juna ponovo okupiti umjetnike, koji svojim vedrim duhom, glasom, pokretom, bojom i zvukom zaustavljaju slučajne prolaznike i privlače pažnju svih generacija.

Inspirisani fenomenalnim rezultatima i pozitivnim reakcijama treću godinu zaredom u okviru “Banjalučkog proljeća” biće organizovan festival “TrotoArt”.

Podsjećamo, Banjaluka je zahvaljujući sjajnim dešavanjima tokom cijele godine, a posebno bogatim programom “Banjalučkog proljeća” u prošloj godini oborila sve rekorde posjećenosti.

Zanimljivi sadržaji privukli su u Banjaluku veliki broj turista iz cijelog svijeta, što je u značajnoj mjeri doprinijelo banjalučkim hotelijerima, hostelijerima i drugim vlasnicima smještajnih objekata, ali i ugostiteljima i trgovcima koji su zahvaljujući tome ostvarili povećan promet.

- S tim u vezi, cilj gradske administracije je da se ovakav trend nastavi i ove godine, a poseban fokus je upravo obogatiti ponudu tokom proljećnog perioda, kada ljepote Banjaluke posebno dolaze do izražaja, što se svakako može iskoristiti kao prednost da se bogatim manifestacionim sadržajima naš grad pozicionira na mapi regionalnih centara – istakli su iz Gradske uprave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana