TRC “Manjača”: Jezero privuklo brojne goste

A. S.
TRC “Manjača”: Jezero privuklo brojne goste

BANjALUKA - Potpuno uređeno jezero Turističko-rekreativnog centra “Manjača” sa uređenim plažama i mjestima za odmor i rekreaciju, privuklo je mnoge posjetioce, pogotovo u vremenu epidemije virusa korona, kada su mnogi naši sugrađani odustali od morskih destinacija.

U direkciji Centra za razvoj poljoprivrede i sela, koji upravlja kompleksom, svakodnevno sprovode aktivnosti čiji je osnovni cilj da se posjetioci osjećaju što bezbjednije i ugodnije.

- Prioritetno je da sa Odjeljenjem za inspekcijske poslove imamo stalnu komunikaciju kada je u pitanju kontrola kvaliteta vode u jezeru. Do sada su sve kontrole pokazale da je voda visokog kvaliteta i ispravna za kupanje. Takođe, biće postavljene bove kojima ćemo označiti zone za plivače na jezeru - kaže Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Nakon prve faze radova u kojoj je jezero privedeno turističkoj namjeni, započela je druga fazom u kojoj će biti rješavana ostala pitanja bitna za funkcionisanje jednog turističkog kompleksa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana