Stanivuković: Samo zajedničkom snagama Banjaluku možemo učiniti još boljom

GS
Stanivuković: Samo zajedničkom snagama Banjaluku možemo učiniti još boljom

BANjALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je krsnu slavu grada i Hrama Hrista Spasitelja – Spasovdan.

-Dragi moji sugrađani i sugrađanke, sa ponosom obilježavamo krsnu slavu našeg grada – Spasovdan. Ono što me posebno raduje jeste činjenica, da ćemo ove godine, kao što smo i prethodnih činili, proslaviti dan Vaznesenja Gospodnjeg tradicionalno i domaćinski, zajedno sa našim narodom. Sam naziv Spasovdan nosi veliku simboliku u sebi, a samim tim i nama daje zadatak da se međusobno gledamo i uvažavamo, jer samo zajedničkim snagama možemo promijeniti i poboljšati stvari i učiniti našu Banjaluku još ljepšom za život – naveo je u čestitki.

Upravo iz tih razloga, dodao je, treba da čuvamo Spasovdan kao slavu našeg grada, jer tako čuvamo i našu istoriju, naše sjećanje na herojstvo, društvenu i moralnu snagu naših predaka, kao i da sa ponosom ističemo našu vjeru koja nam je svima posebno važna u ovim izazovnim vremenima.

Gradonačelnik je u čestitki poželio da i „u budućnosti sa ponosom slavimo ovaj dan i da zajednički sa uspjehom vodimo razvoj i prosperitet Banjaluke na putu modernog evropskog grada“.

-Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate i da ćemo realizovati projekte koji će ovaj grad učiniti baš onakvim kakvim ga volimo – zaključio je gradonačelnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana