Šarena oaza u parku “Petar Kočić”

I. B.
Šarena oaza u parku “Petar Kočić”

Drugi “Festival cvijeća” otvoren je u petak u parku “Petar Kočić”, a na njemu će tokom vikenda učestvovati deset izlagača.

Festival će biti otvoren do nedjelje, a građani će moći da vide i kupe veliki izbor cvijeća i opreme za hortikulturu. Sugrađani i brojni gosti u petak su došli u park da vide šta su priredili izlagači ovogodišnjeg festivala cvijeća, koji u svojoj ponudi imaju veliki izbor cvijeća, biljaka, sadnica, cvjetnih aranžmana, opreme za hortikulturu, kao i dekorativnog sadnog materijala.

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je posjetio ovaj festival, podsjetio je da je ova manifestacija jedan od događaja u okviru “Proljeća u Banjaluci”, te zahvalio izlagačima koji su prihvatili poziv grada da ove godine na otvorenom ponude cvijeće i ukrasno bilje.

Sva tri dana manifestacije su prodajnog karaktera, uz prateću izložbu dječjih radova i muzičko-zabavni program. Iz programa se izdvaja škola aranžiranja. U subotu svi zainteresovani moći će uživati u cvjetnoj oazi od 10 do 17.30 časova, a završni dan od osam do 15 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana