Saniran podzemni prolaz kod studentskog kampusa

N. B.
Saniran podzemni prolaz kod studentskog kampusa

Banjaluka - Završena je sanacija podzemnog prolaza kod kampusa Univerziteta u Banjaluci i studenti i građani od sada će moći nesmetano da ga koriste, potvrdili su u Gradskoj upravi.

U okviru radova, čija je vrijednost 19.500 KM, popravljene su pukotine na stropu, a prolaz je okrečen i očišćen.

- Ugrađeni su vertikalni oluci na nadstrešnicama ulaza kod "Akvane" i izlaza kod kampusa te slivnici za odvodnju oborinskih voda - kazali su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve i dodali da je po okončanim radovima objekat predat na korišćenje Univerzitetskom gradu.

Popravka podzemnog tunela urađena je u okviru investicionog održavanja mostova u kome je predviđena sanacija pasarele u ulici Rade Kondića, nadvožnjaka na Bulevaru Milutina Milankovića, Zelenog i Gradskog mosta, te mosta u Srpskim toplicama. Vrijednost svih ovih radova je 250.000 KM.

Studenti koji svakodnevno prolaze ovom lokacijom pohvalili su ovu akciju grada.

- U toku dana nekoliko puta idem kroz podzemni prolaz na predavanja. Noću ga izbjegavam, jer ne volim njime da prolazim po mraku i radije biram pješački prelaz. U njemu je bilo i dosta smeća, a širio se i neprijatan miris. Sviđa mi sa kako sada izgleda, nadam se da ga vandali neće oštetiti - rekao je student Branko Tešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana