Prvo “pospremanje” grada 28. septembra

Dajana Vranješ
Prvo “pospremanje” grada 28. septembra

Banjaluka - Tim za male intervencije, uz podršku Gradske uprave, pozvao je građane da se aktivno uključe i predlože projekte koji bi bili uvršteni u plan uređenja grada za iduću godinu.

Tim za male intervencije pozvao je sugrađane da sve eventualne prijedloge, sa grafički naznačenom lokacijom i prijedlogom intervencije, pošalju putem elektronske pošte na sljedeće adrese: [email protected][email protected]

- Realizacija prvog ovogodišnjeg projekta malih intervencija planirana je za 28. septembar, kao velika radna akcija pospremanja grada, u kojoj će moći da učestvuju svi naši sugrađani. Grad i Tim za male intervencije ovim putem pozivaju sve građane i društveno odgovorne kompanije da se priključe i učestvuju u ovoj akciji - saopštili su iz Gradske uprave.

“Male intervencije” su jedinstven projekat u Republici Srpskoj, ali i šire i koji će se baviti estetskim, kulturološkim, turističkim i funkcionalnim uređenjem pojedinih prostora u gradu.

Do kraja godine biće realizovano pet malih intervencija, i to akcija pospremanja grada, izgradnja “smol skejl” na platou kod Pravnog fakulteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana