Počinje “Ćevap fest” i Festival cvijeća

V. G.
Počinje “Ćevap fest” i Festival cvijeća

Banjaluka - Treće izdanje “Ćevap festa”, najvećeg gastro festivala u BiH, biće otvoreno danas u 15 časova, uz učešće devet poznatih banjalučkih ćevabdžinica, saopštili su organizatori.

Gradonačelnik Igor Radojičić i promotor “Ćevap festa” Nebojša Kuštrinović izrazili su očekivanje da bi treće izdanje ove popularne manifestacije moglo da privuče više desetina hiljada posjetilaca.

- Ove godine “Ćevap fest” traje do nedjelje i biće organizovan na parkingu kod Muzeja savremene umjetnosti. Biće postavljen veliki šator, gdje će svi moći da se posluže ćevapima. Obezbijeđen je i bogat kulturno-zabavni program uz nastup muzičkih bendova, stendap komičara i kulturno-umjetničkih društava - rekao je Radojičić. Zbog održavanja koncerta u okviru “Ćevap festa”, u subotu od 18 do 23.30 časova, biće obustavljen saobraćaj u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Narodnog pozorišta RS do zgrade “Ekvatora”.

Grad će ovog vikenda biti domaćin i Festivala cvijeća, koji će trajati do nedjelje, a na kojem će se posjetiocima predstaviti deset izlagača.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana