Počela obnova ulica u pet naselja

J. S.
Počela obnova ulica u pet naselja

Banjaluka - Građevinske ekipe počele su sanaciju putnog pravca Bočac - Krmine - Agino Selo - Tisovac, u okviru plana kojim je predviđena obnova pet saobraćajnica na seoskom području.

U Bočcu će biti sanirane tri dionice ovog puta, dužine 560 metara, a uskoro počinju radovi na još četiri saobraćajnice: u Karanovcu od mosta prema fabrici vode, na putu za Motike, putu Bistrica - Gornja Piskavica - Piskavica i Kuljani - Barlovci - Cerici. U svakom od ovih naselja biće sanirano po 500 metara saobraćajnica, a ukupna vrijednost svih radova, uključujući i put Bočac - Agino Selo, iznosi 350.000 KM.

U Odjeljenju za saobraćaj i puteve ističu da put u Kuljanima obnavljaju već treću godinu uzastopno, tako da bi ove godine u ovom naselju trebalo da bude sanirano kilometar i po saobraćajnice.

Intenzivno se radi i na sanaciji kolovoza i pješačkih površina na gradskom području. Tom sanacijom obuhvaćene su ulice Ognjena Price, Sime Miljuša, Tešana Podrugovića, Stanka Božića, Carice Milice, kao i ona u univerzitetskom kampusu. Pored toga, radi se i na sanaciji kolovoza na Poniru, te u ulicama Koste Jarića i Despota Stefana Lazarevića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana