Plesačice oduševile banjalučku publiku

A. J. R.
Plesačice oduševile banjalučku publiku

Banjaluka - Tribine Univerzitetske dvorane Univerziteta u Banjaluci bile su tijesne da prime veliki broj Banjalučana koji su došli da podrže sugrađanke u borbi za medalju na dva turnira u ritmičkoj gimnastici koja su u subotu održana u tom gradu.

U dvorani u studentskom kampusu u subotu je održano Šesto prvenstvo Republike Srpske u ritmičkoj gimnastici i Šesti međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici "Banjaluka open 2018", koje je organizovao Klub ritmičke gimnastike "Alegro" iz Banjaluke.

- Posebno nas raduje što je događaj bio odlično posjećen i što su tribine dvorane bile tijesne za veliki broj Banjalučana, koji su došli da se upoznaju sa ovim olimpijskim sportom i podrže domaće takmičarke u veoma jakoj konkurenciji gimnastičarki iz regiona - saopšteno je iz kluba "Alegro" u kom kažu da se takmičenje odvijalo pod strogom palicom vrhovnog sudije internacionalne druge kategorije Dragane Terzić iz Beograda.

Istakli su da su, ako je suditi prema reakcijama njihovih gostiju, zahvaljujući vrhunskoj organizaciji ovog takmičenja poslata lijepa slika iz sportske Banjaluke. 

- Mnogi su već najavili dolazak i naredne godine - rekli su u ovom Banjalučkom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana