Pale „teške“ riječi: Verbalni sukob odbornika u banjalučkoj Skupštini (VIDEO)

Glas Srpske
Pale „teške“ riječi: Verbalni sukob odbornika u banjalučkoj Skupštini (VIDEO)

BANjALUKA - Na jučerašnjoj sjednici Skupštine grada Banjaluka, nakon što je odbornik SNSD u Dragoslav Topić rekao da portiri u Gradskoj upravi nose duge cijevi, za riječ se javila odbornica PDP-a Smiljana Moravac Babić.

- Vrlo ozbiljno ste govorili o tome da naši portiri nose pištolje i duge cijevi i pri tom ste bili fokusirani na kameru, odmah kada ste završili i kada je kamera prestala da vas snima, sagnuli ste glavu i počeli ste da se smijete. Vrlo je opasno to što građane Banjaluke dovodite u zabludu i oni mogu pomisliti da je to zaista tako - rekla je Moravac Babić.

Ona je nakon toga dodala:

- Dan je započeo nezvanični odbornik Narodnog Fronta Saša Lazić koji je jutros napravio haos sa roditeljima koji su došli na proteste te da je svakom od njih znao ime – rekla je Moravac Babić.

Odmah nakon toga Lazić je počeo da dobacuje “Nemojte da lažete”, na šta mu je Babić odgovorila “Sve će se vidjeti na snimcima”.

To je Lazića još više izrevoltiralo te je Babićevoj uputio niz psovki i uvreda.

Nakon toga sjednica je prekinuta, a po povratku u klupe Lazić je udaljen sa sjednice. Ovu mjeru mu je izrekao predsjednik Skupštine Ljubo Ninković.

U banjalučkoj skupštini odbornik ispičkarao babu. pic.twitter.com/cJCYlgneQx

— Vuk Gavranović (@nevaljalidjecak) May 15, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana