Nova pješačka zona: Vikend u znaku šopinga i zabave

K. Š. 
Nova pješačka zona: Vikend u znaku šopinga i zabave

Povodom završetka radova i otvaranja nove pješačke zone u Gajevoj ulici, sutra, te u subotu i nedjelju (19, 20. i 21. april) biće organizovan šoping vikend tokom kojeg će svi posjetioci imati priliku da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u Gajevoj i Jevrejskoj ulici.

Uz kupovinu u Gajevoj ulici sugrađani će moći uživati i u bogatom zabavnom programu za sve uzraste, jer će upravo i otvaranje ovogodišnjeg "Banjalučkog proljeća" biti organizovano u subotu, 20. aprila na novom šetalištu.

- Svi sugrađani pozvani su da prisustvuju otvaranju manifestacije "Banjalučko proljeće", koja će u subotu započeti od 10.30 časova proljećnom zabavom u "parkiću" i ispred Gradske uprave uz "Baba Djedž Tribe", nakon čega slijedi zabava za najmlađe uz animatore i koncert Dječijeg hora "Vrapčići". Program će biti nastavljen u Gajevoj ulici, gdje vas od 12.00 časova očekuje sjajna atmosfera uz nastupe plesnih animatora i koncert banjalučkog umjetnika Andreja Pucarevića - istakli su iz Gradske uprave.

Muziku, ples i zabavu upotpuniće i veliki popusti u radnjama u Gajevoj i Jevrejskoj ulici.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana