Na uvidu trasa budućeg auto-puta Banjaluka-Prijedor

A.S.
Na uvidu trasa budućeg auto-puta Banjaluka-Prijedor

BANjALUKA - Nacrti plana parcelacije za auto-put na dionici Banjaluka-Prijedor i izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu auto-puta na toj dionici izloženi su na javni uvid do 5. marta u prijemnoj kancelariji Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Banjaluka (prizemlje, kancelarija broj 19).

Uvid u nacrt može se izvršiti svakim danom osim subote, nedjelje i državnih praznika od 8.00 do 16.00 časova, navode iz gradskog Odjeljenja za prostorno uređenje.

Iz ovog odjeljenja navode da svi građani i predstavnici preduzeća mogu iznijeti sugestije i primjedbe na nacrt plana parcelacije, upisom u svesku koja se nalazi na lokaciji javnog uvida.

Pojašnjenja predloženih planskih rješenja zainteresovana lica mogu dobiti kod predstavnika nosioca izrade Plana – Instituta za građevinarstvo "IG" Ulica kralja Petra prvog Karađorđevića br. 92-98, Banja Luka.

 O ovom nacrtu biće održana i javna rasprava, i to 5. marta u sali Skupštine grada Banjaluka. Ovaj dokument izložen je na javni uvid i u prostorijama gradske administracije Prijedor te u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana