Maturanti Medicinske škole zatvaraju jednu stranicu u svom životu FOTO

nezavisne.com
Maturanti Medicinske škole zatvaraju jednu stranicu u svom životu FOTO

Banjaluka - Maturanti Medicinske škole, svojim dobrim raspoloženjem i prekrasnim odjevnim kombinacijama, večeras su krasili banjalučki park “Petar Kočić”.

Porodica i prijatelji kao i u svakom bitnom životnom trenutku i večeras su bili tu, da isprate svoje maturante u ovo za njih posebno veče.

Maturanti kažu da će im školski dani ostati u najljepšem sjećanju, jer u školskim klupama su našli prijatelje za cijeli život.

Ognjen Vujković, maturant opšteg smjera, kaže da dalje planira upisati Medicinski fakultet i nastaviti u tom pravcu, jer je to najhumaniji posao.

“Medicina je ono što volim, i dalje ću nastaviti u tom smjeru, a školu ću pamtiti po tome što sam u njoj mnogo naučio i što sam stekao brojne prijatelje”, rekao je Vujković.

Rada Perić, maturantica opšteg smjera kaze da će školu pamtiti po prijateljstvu koje je stekla u školskim klupama, a da dalje planira volontirati, a onda nastaviti raditi.

“Školu ću pamtiti po društvu, prijateljima što sam stekla i po mnogim zanimljivim momentima”, rekla je Perićeva.

Maturanti su nakon okupljanja i fotografisanja u parku prodefilovali do hotela “Bosna” gdje će nastaviti svoje slavlje.

Za maturante Medicinske škole jedna životna stranica večeras se zatvara, stranica školskih dana, druženja i školskih ljubavi, a već sutra počinje novo poglavlje.

Sutra će maturu proslaviti maturanti Poljoprivredne škole i Srednjoškolskog centra “Gaudamus”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana