“Kovid” ambulante od danas na novoj lokaciji

G.S.
“Kovid” ambulante od danas na novoj lokaciji

BANjALUKA - “Kovid” ambulante iz naselja Dolac preseljavaju se na novu lokaciju od danas, saopštili su iz Doma zdravlja.

- “Kovid” ambulanta će od srijede raditi u bijelom kontejneru, na parkingu Higijensko-epidemiološke službe (kod Poliklinike) svakog radnog dana od sedam do devet časova, a usluge pacijentima pružaće tim koji čine doktor medicine i medicinska sestra. Termine zakazuje tim porodične medicine, a pacijenti mogu doći na pregled i bez zakazivanja - pojasnili su iz Doma zdravlja. Tokom vikenda, ako je hitan slučaj, pacijenti uslugu mogu dobiti u “kovid” ambulanti pri Službi hitne medicinske pomoći.

Vađenje krvi za laboratorijske analize će se raditi u novom prostoru “kovid” ambulanti svakim radnim danom, dok će se RTG dijagnostika za “kovid” pozitivne pacijente raditi utorkom od sedam do osam časova na staroj lokaciji u naselju Dolac. Uzimanje briseva nosa u svrhu testiranja će se obavljati u istom kontejneru od 10.30 do 11.30 časova, po završetku radnog vremena “kovid” ambulante.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana