“Jug 2” ponovo na uvidu

J. Sa.
“Jug 2” ponovo na uvidu

BANjALUKA - Odjeljenje za prostorno uređenje saopštilo je da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana “Jug 2” biti izložen na ponovni javni uvid.

- Nacrtom plana obuhvaćen je prostor između sportskih terena “K4”, ulice Majke Jugovića, Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i novoizgrađene saobraćajnice, u ukupnoj površini od 4,48 hektara - istakli su iz odjeljenja.

Dodali su da će plan biti izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting CPK d.o.o. Banjaluka, ulica Ada br. 24, predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama mjesne zajednice Starčevica svakog radnog dana od osam do 16 časova  u periodu od 26. marta do 2. aprila 2024. godine.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 2. aprila, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi - Odjeljenju za prostorno uređenje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana