Drinić: Strategija poljoprivrednog razvoja prioritet

G.S.
Drinić: Strategija poljoprivrednog razvoja prioritet

BANjALUKA - Podrška domaćim proizvođačima i preduzetnicima je moja misija. Za to sam se borio i kroz Preduzetnički centar koji sam osnovao s ciljem da pomognemo ljudima koji žele da razviju vlastiti posao.

 U programu razvoja grada Banjaluke poljoprivreda zauzima značajno mjesto. Kao narodni poslanik borim se da ljudi koji žive na selu od svog rada dobiju podršku, rekao je narodni poslanik Nebojša Drinić koji je danas posjetio urbane tržnice u Boriku.

Razgovarajući sa prodavcima i kupcima istakao je da su urbane tržnice projekat Grada koji je višestruko značajan.

-Veoma je važno da smo obezbijedili siguran plasman domaćih proizvoda našim poljoprivrednicima i učinili dostupnim veliki broj domaćih kvalitetnih proizvoda kupcima. Razgovaram sa komšijama iz Borika i vidim da su zadovoljni što imaju priliku da kupuju zdravu domaću hranu po prihvatljivim cijenama, kaže Drinić koji je i član Savjeta Mjesne zajednice u Boriku.

Dodaje da je strategija poljoprivrednog razvoja veoma važna za Banjaluku i Republiku Srpsku kao i da će pokrenuti inicijative širenja i jačanja saradnje sa poljoprivrednim proizvođačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana