Dom zdravlja Banjaluka objavio plan vakcinacije za narednu sedmicu

Srna
Dom zdravlja Banjaluka objavio plan vakcinacije za narednu sedmicu

BANjALUKA - Dom zdravlja Banjaluka objavio je plan vakcinacije za narednu sedmicu, a sutra će biti organizovan “Dan otvorenih vrata” u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac.


Građanima će sutra na Petrićevcu biti omogućena vakcinacija prvom dozom “sputnjika” i “astra zeneke”. Vakcinacija će se obavljati od 9.30 do 16.00 časova.

Punktovi za vakcinaciju sutra će raditi u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica, Lauš, u utorak, 19. okrobra, u Vrbanji, Zalužanima, Mišinom Hanu i Lazarevu, u srijedu, 20. oktobra, u Srpskim Toplicama, Karanovcu, Krupi na Vrbasu, Bočcu i Obilićevu, 21. oktobra u Kolima, Aginom Selu, Poliklinici i Golešima, a 22. oktobra u Borkovićima, Bronzanom Majdanu, Stričićima i Boriku.

Od 19. do 23. oktobra vršiće za revakcinacija građana na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac.

Građani će telefonskim putem biti obaviješteni o terminu revakcinacije. Radno vrijeme punkta za narednu sedmicu je od 9.00 do 16.00 časova, saopštio je Dom zdravlja.

Iz Doma zdravlja apeluju da građani poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na punktu za vakcinaciju na Petrićevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana