Dodik čestitao Banjalučanima slavu grada

Srna
Dodik čestitao Banjalučanima slavu grada

BANjALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je slavu grada Banjaluka - Spasovdan, sa željom da ovaj grad nastavi da se razvija na dobrobit svih njenih građana.

Dodik je izrazio uvjerenje da će gradska vlast biti posvećena izgradnji i razvoju Banjaluke kao savremenog evropskog grada u kojem je zadovoljstvo živjeti i raditi.

On je istakao da svaka lokalna zajednica, pa tako i Banjaluka zahtijeva dobru saradnju lokalne uprave i republičkih institucija što omogućava dalji napredak grada i realizaciju značajnih projekata s ciljem stvaranja još boljih uslova za život svih stanovnika i njihov ostanak u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva.

“Povodom krsne slave grada Banjaluka Vaznesenja Gospodnjeg - Spasovdana, gradskoj vlasti, sveštenstvu banjalučke parohije i svim građanima Banjaluke, upućujem najsrdačnije čestitke sa željom da ovaj praznik bude proslavljen u duhu naše tradicije i običaja”, naglasio je Dodik.

Banjaluka danas obilježava krsnu slavu - Spasovdan.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana