Dio ulice na Petrićevcu pušten u funkciju

Ilijana Božić
Dio ulice na Petrićevcu pušten u funkciju

BANjALUKA - Na novoizgrađenoj dionici u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u naselju Petrićevac urađena je kompletna infrastruktura i postavljen asfalt, a za realizaciju ovog projekta izdvojeno je više od dva miliona KM, rekao je juče gradonačelnik Igor Radojičić.

- Nastavljamo realizaciju značajnih infrastrukturnih projekata u Banjaluci. Ulica je duga 900 metara i ovo je jedan od najvećih projekta koje smo počeli u prošloj godini - kazao je Radojičić novinarima nakon što je posjetio ovu ulicu. 

Radojičić je naveo da dio ulice još nije završen, ali da bi posao mogao biti brzo okončan, ukoliko vremenske prilike budu povoljne. 

- Petrićevac je veoma naseljeno područje i ovdje smo mnogo radili u posljednjih nekoliko godina. Podsjetiću da trenutno gradimo novu ambulantu, vrtić i objekat MZ Petrićevac - rekao je Radojičić. 

Načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić kazao je da je prioritet razvoj infrastrukture u prigradskim naseljima, što je od izuzetnog značaja za mještane.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana