Besplatne radionice u mjesnim zajednicama

J. S.
Besplatne radionice u mjesnim zajednicama

Banjaluka - Udruženje građana “Zdravo da ste” tokom juna realizuje radionice fudbala, košarke, samoodbrane, joge za djecu, plesa te kreativnu radionicu.

Kazala je to koordinatorka projekta Snježana Blagojević i dodala da će krajem mjeseca biti organizovana završna priredba sa učesnicima svih radionica. Projekat “Mjesne zajednice prijatelji djece - klubovi za djecu i mlade” se realizuje u partnerstvu sa gradom u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu. Sve sportske i kreativne radionice su besplatne.

- Cilj je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranja sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoj pozitivnih životnih vještina - kazala je Blagojevićeva.

Ona je pozvala sve zainteresovane da se aktiviraju u radionicama i pripremama za završnu priredbu. Radionice će biti održane prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom MZ Bulevar; utorkom MZ Borik; srijedom MZ Obilićevo; četvrtkom MZ Starčevica; petkom MZ Centar jedan. Radionice počinju svakog radnog dana od 18.30 časova, a informacije se mogu dobiti putem broja telefona 051/465-590.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana