Trebinjcu Darku Kurtoviću doživotna besplatna karta za bioskop

Srna
Trebinjcu Darku Kurtoviću doživotna besplatna karta za bioskop

TREBINjE - Filmofil Darko Kurtović iz Trebinja, kome su film i pozorište najveća životna ljubav, večeras od trebinjskog Kulturnog centra dobio doživotnu besplatnu kartu za projekcije filmova u bioskopu.

Iz Kulturnog centra Trebinje saopšteno je da je Kurtoviću nagrada dodijeljena kao znak zahvalnosti, jer je dugi niz godina najredovniji posjetilac bioskopa tog centra

Kurtović, kako je istaknuto, sa velikim oduševljenjem prati sve filmske projekcije od malih nogu i smatra da je poseban ugođaj odgledati film u bioskopu.

“Nekada se desi da i više puta pogledam jedan isti film. Sad i naši distributeri prate trend i kad se pojavi neki novi film, možete ga odmah pogledati i u našem bioskopu. Gledam sve filmove, rijetko koji propustim - samo kada sam spriječen”, rekao je Kurtović.

On je večeras ostao zatečen prijatnim iznenađenjem koje su mu priredili radnici Kulturnog centra Trebinje.

“Vjerujte da mi mnogo znači ovaj znak pažnje. Zahvalio bio svima u Kulturnom centru, sa kojima imam odličnu saradnju. Pozivam sve da dođu u bioskop jer nije isto gledati film ovdje i gledati ga kod kuće”, istakao je Kurtović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana