Predstavom “Crveni šešir” počeli “Dani pozorišta”

Srna
Predstavom “Crveni šešir” počeli “Dani pozorišta”

Bratunac - Predstavom “Crveni šešir” u izvođenju glumica Mine Lazarević i Nade Blam u Bratuncu su večeras počeli treći tradiconalni “Dani pozorišta”.

Publika će tokom trajanja manifestacije svake večeri moći da pogleda po jednu predstavu.

Direktor Doma kulture Bratunac Radovan Petković, koji je zvanično otvorio “Dane pozorišta”, rekao da je cilj promocija kulture i pozorišta, te afirmacija lokalnog Pozorište mladih “Milica Topalović” koje će izvesti dvije predstave.

Za sutra je predviđen nastup pozorišta “Maslačak” iz Bijeljine koje će izvesti dječiju predstavu “Pepa Prase”, a u srijedu, 27. marta, biće odigrana predstava “Hasanaginica” u izvođenju Srednjoškolskog centra Ljubovija.

U četvrtak, 28. marta, na programu je dječija predstava “Zbunjena bajka” u izvođenju Pozorište mladih “Milica Topalović” iz Bratunac.

Tokom manifestacije nastupiće i amaterska pozorišta iz Boljevaca i Bratunca, a u subotu, 30. marta, predstavu “Poslednja pesma” koja govori o posljednjim godinama života književnika Jovana Dučića izvešće glumci Maja Kolundžija, Nebojša Kundačina i Milan Zorić.

Manifestacija će biti zatvorena u nedjelju, 31. marta, predstavom “Siroti mali hrčki”, u izvođenju bratunačkog Pozorišta mladih “Milica Topalović”.

Sve predstave počinju u 19.00 časova, a cijena ulaznica je simboličnih dvije KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana