Glumica Đurđa Vukašinović Babić i Dječije pozorište RS pripremili nove onlajn priče

A.G.
Glumica Đurđa Vukašinović Babić i Dječije pozorište RS pripremili nove onlajn priče

BANjALUKA – Dječije pozorište Republike Srpske u nedjelju, 12. aprila počinje sa emitovanjem priča na “Fejsbuku” koje će pričati glumica ovog teatra Đurđa Vukašinović Babić.

Tačno u 11 časova Lažucka Izmišljotinić, lik koji igra Đurđa Vukašinović Babić u “Pričama iz vreće” ispričaće priču „Miš koji je jeo mačke”.

- Srđan Marinković, majstor svjetla u Dječijem pozorištu RS, pomogao je Đurđi da realizuje ovu ideju. Budite uz nas u nedjelju 12. aprila, i pogledajte i poslušajte šta su za vas pripremili Đurđa i Srđan – poručili su iz Dječijeg pozorišta RS.

Đurđa Vukašinović Babić igrala je Lažucku Izmišljotinić u vrijeme “Snješkova” 2019. godine u Dječijem pozorištu RS.

- Draga djeco, dragi roditelji, svakog ponedjeljka, srijede i subote počinju emitovanja naših predstava na „Jutjub kanalu, koje možete gledati svaki dan. Od 18 časova, ovim danima zapravo vam predstavljamo “male premijere”, kako bi na vašem pretraživaču bio još veći izbor onoga što možete da gledate. Ali, naš termin, nedjeljom u 11 časova uvijek vam je bio najdraži, kada ste dolazili u Dječije pozorište – saopštili su iz Dječijeg pozorišta RS. 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana