Žika Todorović u Banjaluci ponovo svira pjesme EKV-a

SeeSrpska
Žika Todorović u Banjaluci ponovo svira pjesme EKV-a

Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu, Skoplju i Nišu najbolji EKV tribute bend "Deca iz vode" (BG), dolaze 8. juna u najveći grad Republike Srpske.

Oni će na banjalučkog krovu Doma omladine održati ekskluzivni koncert posvećen grupi Ekatarina Velika – EKV.

Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, proslavljeni glumac i nekadašnji bubnjar EKV-a, pa će tako publika u Banjaluci imati privilegiju da poslije dugo vremena vidi Žiku uživo na sceni.

U ulozi M.M. kao vokal i gitara je Aleksa Vučković, bas gitara Lazar Ostojić, bubnjevi Nikola Rajović, a kao nekad Margita klavijature svira Luna Škopelja, kćerka poznate umjetnice Madam Piano.

Na koncertu u Banjaluci „Deca iz vode“ i Žika obilježiće 35 godina od čuvenog albuma "Samo par godina za nas" na kojem se pored naslovne nalaze i pjesme "Krug", "Srce", "Iznad grada", "Amerika"...

Osim numera sa ovog albuma publika će moći da čuje i ostale hitove EKV-a kao i nekoliko pjesama grupe Šarlo Akrobata, piše SeeSrpska.

Broj mjesta na koncertu je ograničen, a prodaja ulaznica obavlja se na banjalučkom Trgu Krajine i putem sistema Event.ba. Detaljnije informavije moguće je dobiti na broj telefona 065 270 230.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana