Sahranjen Aki Rahimovski: Ćerka Dina u suzama

GS
Foto: Ilustracija

"Begaj, tata, jer im je dosadno gore bez tebe" "Hvala ti tata što si me naučio kako je čovjek samo malen pod zvijezdama. Ajde begaj, tako si mi govorio, begaj kćeri."

Ak Rahimovski ispraćen je danas u suzama na zagrebačkom Mirogoju. Na sahrani su se okupili brojni prijatelji i kolege kao i članovi porodice. Emotivni govor njegove kćerke Dine dirnuo je mnoge i doveo ih do suza.

"Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovek", rekla je skrhana Dina. "Hvala ti tata što si me naučio kako je čovjek samo malen pod zvijezdama. Ajde begaj, tako si mi govorio, begaj kćeri.

Begaj tata jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i nitko kao ti", poručila je. "Volim te tata", zaključila je svoj govor.

Zatim je krenula pjesma I did it my way. Akijevu fotografiju na sahrani nosili su njegovi unuci. Brojni hrvatski muzičari došli su se posljednji put oprostiti od Akija. "Tužna je naša ulica otkad nisi tu... Jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju", piše ispred odra uz Akijevu fotografiju. Reč je o stihovima iz pjesme Parnog Valjka, Moja je pjesma lagana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana