Policija zapečatila stan: Tijelo Tonija Montana nađeno u fotelji

GS
Policija zapečatila stan: Tijelo Tonija Montana nađeno u fotelji

Pjevač Velibor Miljković poznatiji kao Toni Montano preminuo je danas, a upućena patrola na licu mjesta zatekla je Snežanu Miljković, sestru od strica preminulog, koja je izjavila je im muzičar nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana.

Prema njenim riječima, angažovali su bravara koji je otvorio stan, gdje je u fotelji zatečeno beživotno tijelo pomenutog Velibora.

Na lice mjesta izašla ekipa je Hitne pomoći koja je konstatovala smrt.

Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Tijelo vozilom saniteta preveženo na ISM, navodi se u saopštenju, prenosi "Kurir".

Podsjetimo, Miljković je započeo karijeru kao pjevač u pank rok bendu „Radost Evrope“, koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član Partibrejkersa i Slobodana Loku Neškovića koji je kasnio bio član benda Urbana gerila.

Bend je imao probe i uglavnom nastupao u beogradskom Studentskom kulturnom centru, a uglavnom su izvodili pesme pank rok grupe Ramons, ali i svoje.

Bend je prestao sa radom 1985. godine, a deo materijala našao se na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda. Toni Montano je 2012. godine okupio grupu beogradskih muzičara, kako bi krenuo na povratničku turneju.

U sastavu su se našli Edi Salvatore (ritam gitara), Santos Trafikante (vodeća gitara), Vićenco de Mora (bas gitara) i Emilio Horhas (bubnjevi). Montano i bend su prvi put nastupali na pomenutom pivskom festivalu na kome je i snimljen upravo objavljeni materijal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana