Objavljen trejler za film "Komedija na tri sprata"

Tanjug
Foto: Printskrin

BEOGRAD- Uoči velike beogradske premijere filma "Komedija na tri sprata" koja je zakazana za 18. oktobar u MTS Dvorani, izašao je trejler za prvu filmsku priču rediteljke Sandre Mitrović, saopštili su producenti...

Ova jesen nam donosi film "komedija na tri sprata" koji će publiku zasmijati ali i raznježiti kroz mnoge komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade.

Galerija likova - otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Glumačku ekipu čine Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi.

Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana