Veče posvećeno Bekimu Sejranoviću

M. M.
Veče posvećeno Bekimu Sejranoviću

BANjALUKA - Festival književnosti “Imperativ”, u organizaciji Udruženja za promociju i popularizaciju književnosti “Imperativ”, sutra će biti otvoren u koncertnoj dvorani Banskog dvora. Prvi dan festivala biće obilježen uz veče posvećeno radu književnika Bekima Sejranovića, programom koji će početi u 20 časova.

- O Bekimu, koji je bio jedan od osnivača udruženja “Imperativ” i umjetnički direktor festivala, razgovaraće novinar i književni kritičar Đorđe Krajišnik i Ivan Bevc, direktor Izdavačke kuće “Booka” iz Beograda. Tokom večeri publika će biti u prilici da pogleda snimak na kojem Bekim čita jednu od posljednjih priča koju je napisao “Miss miserdž na otoku Susku”- najavili su iz “Imperativa”.

Sajamski dio festivala biće otvoren u 17 časova, a radno vrijeme sajma tokom trajanja festivala je od 10 do 20 časova.  Predstavljanje reizdanja knjige “Banjaluka u putopisima, zapisima i legendama” Mate Džaje, te otvaranje izložbe “Sto knjiga o Banjaluci”, u saradnji sa Antikvarijatom “Ramajana”, biće održani od 18 časova u velikom izložbenom salonu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana