Stigao prvi trejler za film "Tor: Ljubav i grmljavina"

B.P.
Stigao prvi trejler za film "Tor: Ljubav i grmljavina"

LOS ANĐELOS - Studio "Marvel" pustio je prvi trejler za dolazeći film "Tor: Ljubav i grmljavina", četvrti film iz serijala o nordijskom bogu groma i članu tima "Osvetnika".

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) u potrazi za unutrašnjim mirom, uz želju da se riješi božanskog statusa, ipak njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor-ubica bogova (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje svih bogova u galaksiji.

Za borbu protiv prijetnje, Tor dobija pomoć od Valkire (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše djevojke Džejn Foster (Natalie Portman), koja na Torovo iznenađenje, neobjašnjivo rukuje njegovim magičnim čekićem Mjolnirom pod imenom Moćni Tor.

Zajedno se upuštaju u kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju Gorove osvete i zaustavili ga prije nego što bude prekasno, dobivši usput pomoć od ekipe Čuvara galaksije.

Režiju potpisuje Taika Vaiti ("Tor: Ragnarok", "Džodžo Rabit"), a produciraju ga Kevin Fejg i Bred Vinderbum.

Trejler je u prvih 12 časova od objavljivanja skupio preko 10 miliona pregleda, a sam film "Tor: Ljubav i grmljavina " pojaviće se u bioskopima 8. jula 2022.godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana