Prvi trejler za seriju „Kuća zmaja" dočekan burnim reakcijama publike (VIDEO)

B.P.
Foto: HBO

LOS ANĐELES - Kanal HBO objavio je prvi tizer trejler za drugu sezonu popularne serije „Kuća zmaja", jednog od najisčekivanijih naslova 2024 godine.

Nastavak "Kuće zmaja", spin-of serije slavne franšize „Igra Prijestola" donosi još krvaviji rat za prevlast, još više zmajeva i intriga, a ekranizacija novih osam epizoda  stiže na ljeto 2024. godine. 

Napeto iščekivanje koje prati najavljeni početak druge sezone serije prevazilazi čak i standarde HBO-a video je za 24 časa pogledalo 5 miliona gledalaca.

Zato i ne čudi što su navijači svijeta Vesterosa sa oduševljenjem dočekali objavljivanje zvaničnog tizera spektakla . Video donosi prizore rasplamsavanje krvavog, nemilosrdnog rata zmajeva, biće još više intriga, spektakularnih scena bitaka, sukoba moćnih, krilatih stvorenja, ali i ličnih drama glavnih likova. 

Dok se odvijaju intenzivne bitke, sa impresivnim snimkom dva zmaja koji se bore na plaži, Renis Targarjen (Eve Best) kaže, ne postoji rat koji je toliko odvratan bogovima kao rat između porodica. Nema rata tako krvavog kao rat između zmajeva". 

Serija je snimljena po knjizi Džordž RR Martina "Krv i vatra"" koja se bavi istorijom dinastije Targarjena, gospodara zmajeva i njihovim dinastičkim ratom poznatim kao "Ples zmajeva"" čija se radnja dešava 200 godina prije događaja iz serije "Igra Prijestola".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana