Produžava se prikazivanje filma "Oluja" u Prijedoru

Srna
Produžava se prikazivanje filma "Oluja" u Prijedoru

PRIJEDOR - Film "Oluja" o ljudima protjeranim iz Krajine 1995. godine i o stradanju srpskog naroda u Hrvatskoj nastavlja se prikazivati u kinu "Kozara" u Prijedoru i u narednih sedam dana zbog velikog interesovanja, najavljeno je iz prijedorskog Centra za prikazivanje filmova.

Vršilac dužnosti direktora ove javne ustanove Safira Karahodžić izjavila je danas Srni da za film i dalje vlada veliko interesovanje i da će zbog toga igrati i dalje, još najmanje sedam dana.

"U prvih sedam dana, u jednoj projekciji dnevno, od 2. do 8. februara, film je pogledalo 788 naših posjetilaca, a od danas igra u novom terminu - od 17.00 časova", navela je Karahodžićeva.

Cijena ulaznice je četiri KM, a rezervacije se primaju putem telefona 052/211-259, kao i putem društvenih mreža "Fejsbuk" i "Instagram".

U kinu se večeras takođe počinje prikazivati film "Titanik" redizajniran u tri-de /3D/ format i na repertoaru je do 15. februara od 20.00 časova.

Sala u gradskom kinu u Prijedoru ima 161 sjedište.

"Oluja", režisera Miloša Radunovića, je prvi film o ovoj istorijskoj temi, a premijerno je prikazan u Beogradu i Banjaluci.

"Oluja" je ratna drama ispričana iz ugla običnog čovjeka Ilije, čiji lik tumači Jovo Maksić. Riječ je o ratnoj priči čovjeka koji nije birao rat, ali je izabrao da zaštiti porodicu i selo u kojem je odrastao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana