Na Netfliks stiže najskuplja serija do sada

Agencije
Foto: Ilustracija

Netfliksova naučno-fantastična serija "3 Body Problem" još nije ni počela s prikazivanjem na popularnom servisu, a tvorci, David Beniof i D.B. Vajs, planiraju drugu sezonu.

Osim po seriji “3 Body Problem”, tvroci serije su poznati i po svjetski popularnoj seriji “Igra prijestola” koja se prikazivala na HBO.

“3 Body Problem” je njihov najnoviji projekat, a naučno-fantastična serija smatra se jednom od najskupljih Netfliksovih serija do sad.

Beniof i Vajs predviđaju da će im trebati najmanje tri ili četiri sezone da ispričaju cijelu priču, s završetkom istim kakav je onaj u originalnim knjigama.

Uz to, Beniof je komentarisao da je ideja u prve dvije sezone prikazati radnju iz prve i druge knjige te je priznao da već sada rade na planiranju druge sezone, iako još nije potvrđeno hoće li do nje i doći.

– Za drugu sezonu već sada imamo nešto bolje od grube ideje. Puno smo dalje u planiranju od faze grubih ideja. Za radnju poslije toga ne znamo, znate, što su stvari udaljenije, to je i pogled na njih maglovitiji. Ali, u trećoj knjizi ima toliko nevjerovatnih znamenitosti, u smislu scena, situacija i događaja koje možemo vidjeti prilično jasno – objasnio je.

Podsjećamo, radnja serije “3 Body Problem” prati astrofizičarku Je Venjie, čiji je otac ubijen tokom Kineske kulturne revolucije. Ona je godinama kasnije regrutovana u vojsku i član je tajne misije čiji je cilj da uspostavi kontakt s vanzemaljcima.

Venjie je ogorčena stanjem u kojem se nalazi svijet i donosi odluku zbog koje će naučnici u budućnosti morati da se bore da bi spasili čovječanstvo.

Netfliks je početkom marta objavio i posljednji trejler za nadolazeću seriju u kojem su više prikazali nove likove i svijet iz budućnosti.

“3 Body Problem” na Netfliks dolazi 21. marta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana