Boldvin: Srce mi je slomljeno,nemam riječi za šok i tugu

Tanjug
Boldvin: Srce mi je slomljeno,nemam riječi za šok i tugu

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Alek Boldvin izjavio je danas da mu je "srce slomljeno", nakon što je filmska radnica usmrćena kada je pucao iz scenskog pištolja na setu filma u Novom Meksiku, i dodao da sarađuje u policijskoj istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do tragičnog incidenta.

„Nema riječi kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu u vezi sa tragičnim nesrećom koja je odnijela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo. U kontaktu sam sa njenim mužem, upućujem saučešće njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voljeli Halinu." napisao je Boldvin u objavi na Tviteru, prenosi Rojters.

Scenski pištolj iz kojeg je ubijena Hačins i ranjen Souza na setu novog filma Aleka Boldvina sadržao je jedan pravi metak, saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima.

"Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak, koji je pogodio direktorku fotografije Halinu Hačins i režisera Džoela Souzu", navodi se u današnjem dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE), koji su prenijeli "Varajeti" i "Indivajer".

Holivudski glumac Alek Boldvin nesrećnim slučajem usmrtio je direktorku fotografije i ranio reditelja, kada je u četvrtak ispalio hitac iz scenskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku, saopštile su lokalne vlasti.

Boldvin, koji je na sopstveni zahtijev saslušan i nakon toga pušten, upucao je i ubio Halinu Hačins, direktorku fotografije filma "Rust" i ranio Džoela Souzu, reditelja filma, na ranču Bonansa Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od grada Santa Fea, navodi se u saopštenju kancelarije lokalnog šerifa.

Hačinsova je helikopterom prevezena u Univerzitetsku bolnicu u Novom Meksiku, gdje je konstatovana smrt, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar gdje je podvrgnut liječenju zbog zadobijenih povreda.

Težina njegovih povreda nije mogla odmah biti utvrđena.

Šerifova kancelarija je saopštila da nije podignuta optužnica i da istražuju pucnjavu i ispituju svjedoke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana