Žena povrijeđena u požaru u Romanovcima: Paleći svijeću zapalila sijeno

N. T.
Foto: Srpska info

BANjALUKA- S.V. teško je povrijeđena kada je slučajno izazvala požar na pomoćnom objektu u mjestu Romanovci, na području Gradiške, koji je potpuno izgorio, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.

Pripadnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja u Gradišci su ženi na licu mjesta ukazali pomoć, nakon čega je prevezena na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

- S.V. (61) zadobila je duboke opekotine koje su zahvatile 15 odsto kože, zbrinuta je u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja – saopštio je UKC.
U saopštenju  je dodato da je povrijeđena žena juče dovezena iz Doma zdravlja Gradiška sanitetskim vozilom i smještena u Kliniku za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju.

Požar, koji je izbio juče u 12.45 časova, ugasili su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Gradiške, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave.

Utvrđeno je da je požar izbio tako što je S.V, u namjeri da zapali svijeću u pomoćnom objektu iz nehata zapalila slamu, nakon čega se vatra proširila na cijeli objekat, koji je u potpunosti izgorio, navodi se u saopštenju.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da, nakon kompletiranja predmeta Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, bude dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana