Vozač načelnika Kozarske Dubice pijan izazvao nesreću

nezavisne.com
Vozač načelnika Kozarske Dubice pijan izazvao nesreću

Kozarska Dubica - Branislav Janjuz - Pići, službeni vozač načelnika opštine Kozarska Dubica, sinoć je oko 21 čas, službenim vozilom Passat, pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povrijeđena Gordana Babić, saznaju ''Nezavisne'' iz izvora bliskih policiji.

On je sa 2, 9 promila alkohola u krvi  na tranzitu u Kozarskoj Dubici, udario vozilo kojim je upravljala  Babićeva. Ona je nakon toga prevežena u blonicu. Kako se saznaje  Babićeva je van životne opasnosti.

''Nezavisne'' saznaju da je sa Janjuzom u službenom automobilu bila ženska osoba Z.B., a koja  se odmah udaljila sa mjesta nesreće.

Kako se nezvanično saznaje na lice mjesta odmah je stigao Saša Nikoletić, načelnik odjeljenja za poljoprivredu u opštini Kozarska Dubica.  

On je kako se nezvanično saznaje dao izvaju da je on bio na mjestu suvozača u trenutku nesreće. Dalje je kako se saznaje Nikoletić, naveo kako su se vraćali sa službenog puta.

Na licu mjesta se nalazilo dosta svjedoka, koji su posmatrali sam čin nesreće.

Kako se saznaje Nikoletić je nakon pola sata shvatio da je napravio ogromnu grešku, pa je navodno od policije tražio da se izjava obriše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana