Ukrao „audi“, zakucao se u aparat za plin pa ukrao „pasat“ VIDEO

Jasmina Salopek
Ukrao „audi“, zakucao se u aparat za plin pa ukrao „pasat“ VIDEO

ZVORNIK - Policija je juče tragala za V. T. iz Kozluka zbog sumnje da je na benzinskoj pumpi u mjestu Šepak kod Zvornika ukrao vozilo, a potom se njime zakucao u aparat za plin, nakon čega je ukrao drugi automobil, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Zvornik saopštili su da se osumnjičenog teretnj za krivično djelo razbojništvo koje je počinio u utorak.

- Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je tada nepoznati muškarac nad oštećenim N. D. i S. P. počinio navedeno krivično djelo. Pored otuđenja i oštećenja vozila nastupila je i materijalna šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku kod Zvornika - saopšteno je iz policije.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog  tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaj o počinjenom krivičnom djelu .

Na benzinskoj pumpi „Nešković“ u mjestu Šepak, kod Zvornika, noćas se odvijala prava drama.

-V.T. je prvo ukrao automobil „audi, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi. U momentima krađe, u „audiju“ je bila jedna žena, dok je vozač bio napolju i sipao gorivo - kaže izvor "Nezavisnih" blizak istrazi.

Lopov je ušao u vozilo, a žena je istrčala napolje. Vidjevši šta se dešava, vlasnik „audija“, je kako se vidi na snimku nadzorne kamere, pritrčao i uhvatio volan, u namjeri da lopova spriječi, ali u tome nije uspio.  Lopov je počeo da vozi, a vlasnik vozila usljed toga je povrijeđen.

-„Audi“, za čijim volanom je bio lopov, nije puno odmakao, već je udario u aparate za plin, usljed čega dolazi do curenja plina i auto je stao – kaže ovaj izvor.

Naišao je slučajni prolaznik u „pasatu“, u koji sjeo vlasnik ukradenog audija i njegova saputnica, te ih je prevezao do druge, obližnje benzinske pumpe, kako bi zatražili pomoć.

-Lopov je pješke došao i do susjedne pumpe, te ukrao „pasat“ kojim su se ovi dovezli - pojašnjava.

Ubrzo je na mjesto događaja stigla Hitna pomoć, da pomogne vlasniku „audija“, a pristigli su i vatrogasci na pumpu gdje je curio plin.

Inače, riječ je o benzinskoj pumpi gdje se 2019. godine dogodila eksplozija u kojoj je jedno lice stradalo, a više ih je povrijeđeno.

Tada je vozilo udarilo u aparat za točenje goriva te je došlo do eksplozije.

Na benzinskoj pumpi u Šepku snimljen pokušaj krađe automobila
0 seconds of 44 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Play/PauseSPACE
Increase Volume
Decrease Volume
Seek Forward
Seek Backward
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Seek %0-9
00:27
00:02
00:41
00:44
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana