Uhapšena dva sedamnaestogodišnja Marokanca zbog nanošenja teških povreda migrantu

Srna
Uhapšena dva sedamnaestogodišnja Marokanca zbog nanošenja teških povreda migrantu

MOSTAR - Mostarska policija privela je dvojicu državljana Maroka pod sumnjom da su u Mostaru nanijeli teške povrede nepoznatom migrantu, saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Patrola policije je na mjestu događaja zatekla ekipu Hitne medicinske pomoći koja je ukazivala pomoć nepoznatoj osobi, najvjerovatnije migrantu, koji je prevezen u bolnicu "Dr Safet Mujić", naveli su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U saopštenju se dodaje da je dežurni ljekar konstatovao da je povrijeđeni zadobio više ubodnih rana nanesenih oštrim predmetom, da je riječ o teškim tjelesnim povredama i da je zadržan na daljem posmatranju i liječenju.

- Operativnim radom patrola policije je došla do saznanja da se na jednoj adresi u Bulevaru narodne revolucije nalaze osobe koje se mogu dovesti u vezu s nanošenjem povreda navedenoj osobi. U 23.20 časova pronađeni su državljani Maroka čiji su inicijali I.B. (17) i J.B. (17). Kod I.B. je pronađen nož, a kod J.B. smotuljak sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu - navedeno je u saopštenju policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana