Uhapšena dva lica po potjernici Interpola Vizbaden

Srna
Foto: Ilustracija

SARAJEVO- Na graničnom prelazu Šepak na ulazu u BiH uhapšeni su državljani Srbije čiji su inicijali M.H. i S.H. jer je za njima Interpol Vizbaden raspisao potjernicu zbog prevare i falsifikovanja dokumenata.

Službenici Jedinice granične policije Zvornik predali su juče ova lica Sudskoj policiji Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na graničnom prelazu Gradiška danas je uhapšeno lice čiji su inicijali E.J, za kojim je Policijska uprava Zenica rapisala potragu zbog teške krađe.

Ovaj državljanin BiH i Hrvatske kontrolisan je na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Gradiška i u toku dana biće predat nadležnom organu. Službenici ove jedinice su u utorak, 13. aprila, uhapsili lice čiji su inicijali V.M. jer je za njim Osnovni sud u Srebrenici raspisao potragu zbog krivičnog djela tjelesne povrede.

Državljanin BiH kontrolisan je na izlazu iz BiH na prelazu Skelani i predat je službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina su 13. aprila uhapsili lice čiji su inicijali M.P. nakon što je ustanovljeno da je za njim Policijska stanica Banjaluka raspisala potragu zbog utaje i falsifikovanja isprave.

Državljanin BiH je kontrolisan na ulazu u BiH na prelazu Rača i predat je službenicima Policijske stanice Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana