U saobraćajnoj nezgodi kod Gradiške povrijeđen osamnaestogodišnjak

Srna, foto: srpskainfo
U saobraćajnoj nezgodi kod Gradiške povrijeđen osamnaestogodišnjak

Banjaluka - Osamnaestogodišnjak iz Gradiške čiji su inicijali M.D. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Dubrave, opština Gradiška.

Nakon saobraćajne nezgode, koja se dogodila juče oko 17.50 časova na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, povrijeđeni mladić prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su M.D za upravljačem automobila “BMV”, vozač autobusa M.D. /54/ iz Slovenije i V.V. /58/ iz Gradiške koji je vozio “audija”.

U nezgodi je oštećen i parkirani automobil “folksvagen pasat”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Prema riječima ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Edite Grbavac, pacijent M.D. primljen je u politraumatizovanom stanju i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju.

Ona je navela da su sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem krajnje neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana